Radimo zajedno da bi postigli više

Valmaks kvalitetna rešenja

Osigurajte vašu udobnost sa Valmaks proizvodima.

Pogledajte katalog

Katalog

Uvid u naše poslovne vertikale

Pregledajte naš katalog usluga i saznajte kako naše raznolike kompetencije odgovaraju širokom spektru zahteva, obezbeđujući kvalitetne usluge u svakom aspektu našeg poslovanja.

Grejanje (24)

Izolacija (28)

Klimatizacija (7)

Vodovod i kanalizacija (50)

Održavanje pritiska i ekspanzione posude (13)

O nama

Valmaks – Vaš HVAC stručnjak

Valmaks je lider u oblasti HVAC tehnike, posvećen pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju. Sa dugogodišnjim iskustvom, naša kompanija se ističe po inovacijama, pouzdanosti i posvećenosti zadovoljstvu klijenata.Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju globalnih rešenja u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Fleksibilnost u poslovanju omogućava nam da odgovorimo na raznolike potrebe klijenata, nudeći im besprekornu tehničku podršku i brze isporuke.

Više o nama

Izdvajamo iz ponude

Katalog proizvoda

Valmaks je lider u oblasti HVAC tehnike, posvećen pružanju vrhunskih rešenja za grejanje, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju. Sa dugogodišnjim iskustvom, naša kompanija se ističe po inovacijama, pouzdanosti i posvećenosti zadovoljstvu klijenata.

Posebna ponuda

Karijera

Postanite deo naše stručne zajednice!

Pregledajte otvorene pozicije i započnite svoju karijeru sa Valmaksom - gde se talenat ceni, a mogućnosti su beskrajne.

Blog

Naše najnovije vesti

Istražite naš blog kako biste dobili najnovije informacije o najefikasnijim HVAC tehnologijama, savetima za održavanje sistema i najnovijim trendovima u industriji grejanja, klimatizacije i vodovoda.