Novi sajt

U korak sa svetskim trendovima: Valmaks predstavlja novi sajt!

Za uspešno poslovanje jedne kompanije, neophodno je biti u toku sa inovacijama koje ovo “moderno” vreme donosi sa sobom, bez obzira na tip usluga koje su u ponudi! Ponosno vas obaveštavamo da je kompanija Valmaks napravila značajnu promenu koja će poboljšati vaše korisničko iskustvo! Potpuno novi sajt sada je u funkciji, i odražava posvećenost vama kao klijentima koji ste prepoznali kvalitet usluga koje nudimo godinama unazad.

Još od osnivanja, 2011. godine, nastojimo da održimo visoke standarde, a ovaj korak pravi značajnu razliku na tržištu. To je naš doprinos modernizaciji i posvećenost korisnicima u ovom sve digitalnijem svetu!

Dobro došli u ovo jednostavno korisničko iskustvo! Istražite široki asortiman proizvoda za grejanje, klimatizaciju, industrijsku armaturu, vodovodne i kanalizacione instalacije lakše nego ikada pre - kroz jasnu navigaciju, informativan sadržaj i optimizovane pretrage!

Posetite naše stranice:

  • Katalog: Pretražite naš katalog i istražite širok asortiman proizvoda za grejanje, klimatizaciju, industrijsku armaturu, vodovodne i kanalizacione instalacije. Nove, poboljšane funkcije pretrage omogućavaju brže i lakše pronalaženje proizvoda koji vam najviše odgovaraju.
  • Izdvajamo iz ponude: Posetite ovu stranicu kako biste bili u toku s najnovijim proizvodima, promocijama i posebnim ponudama. Tu smo da vam predstavimo vrhunske proizvode koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe.
  • Krijera: Tražimo talentovane i posvećene pojedince da se pridruže našem timu. Posetite sekciju "Zaposlenje" i saznajte više o trenutnim radnim prilikama i kako možete postati deo dinamičnog okruženja koje teži izvrsnosti.
  • O nama: Saznajte više o našoj kompaniji, našim vrednostima i ciljevima u sekciji "O Nama". Upoznajte se s našom vizijom da budemo lideri na domaćem i regionalnom tržištu, kao i s našom misijom da pružimo vrhunsku uslugu uz profesionalnost i kvalitet.
  • Kontakt: Ako imate pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć, posetite ovu sekciju kako biste pronašli relevantne informacije i brz pristup našem timu za podršku.

U korak sa poslednjim svetskim trendovima, Valmaks ne samo da prati, već i postavlja standarde u svojoj industriji. Novi sajt je korak napred ka pružanju ne samo proizvoda i usluga, već i vašeg nezaboravnog online iskustva! Spremni smo na putovanje promena i inovacija, u nadi da ćemo zajedno postići značajne uspehe u godinama koje dolaze.