Od vizija do rezultata

O nama

S godinama posvećenog inženjerskog iskustva, Valmaks se izdvaja kao sinonim za inovacije, kvalitet i posvećenost.

Pogledajte katalog

O nama

Valmaks – Vaš HVAC stručnjak

VALMAKS d.o.o. je uspešno osnovan 2011. godine i od tada smo postali lider u oblasti HVAC tehnike. Naša delatnost obuhvata širok spektar pravaca, uključujući promet opreme za grejanje, klimatizaciju, industrijsku armaturu, vodovodne i kanalizacione instalacije. Sa dugogodišnjim iskustvom, ističemo se po inovacijama, pouzdanosti i posvećenosti zadovoljstvu naših klijenata.

Ponosno gradimo svoj ugled na osnovu povoljnog odnosa kvaliteta i cene, besprekorne tehničke podrške, garancije kvaliteta, preciznosti u izvođenju zadataka, globalnih rešenja i brze isporuke.

Ovo su samo neki od razloga koji nas čine liderima na domaćem i regionalnom tržištu u oblastima kojima se bavimo.

Naša misija

Valmaks postavlja ambicioznu viziju da postane lider u svojoj industriji, kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu. Naš cilj je aktivno doprinositi poboljšanju ekonomske dobrobiti i kvaliteta života društva u celini.

U ostvarivanju ove vizije, Valmaks se opredeljuje za suradnju s pojedincima i partnerima koji dele našu strast za izvrsnošću i koji su spremni i sposobni da idu iznad i dalje.

Naša vizija

Misija naše kompanije je da vrhunskom organizacijom, profesionalizmom, savremenom tehničkom opremljenošću i kvalitetom svojih proizvoda i usluga nadmašimo konkurenciju.

Nudimo okruženje u kome će se zaposleni ponositi, u kojoj će imati mogućnost da se usavršavaju i napreduju i da prema svojim sposobnostima i mogućnostima doprinose razvoju kompanije.

Valmaks

Poslovna politika

Tržišna afirmacija i unapređenje poslovnih procesa, uz dosledno pridržavanje najstrožih standarda u oblastima kojima se bavimo, primarni su ciljevi poslovne politike Valmaksa.

Put do ostvarenja tih ciljeva vodi kroz diverzifikaciju delatnosti i stalno prilagođavanje zahtevima klijenata, postojećih i onih koje tek nameravamo da pridobijemo kvalitetom proizvoda i usluga.

Konkurentnost na domaćem i regionalnom tržištu povećavaćemo pre svega unapređivanjem tržišnih performansi proizvoda i usluga, a merilo uspeha u tome svakako će biti Vaše zadovoljstvo nama.

Karijera

Postanite deo naše stručne zajednice!

Pregledajte otvorene pozicije i započnite svoju karijeru sa Valmaksom - gde se talenat ceni, a mogućnosti su beskrajne.